Palvelut

Graafinen suunnittelu

Lehdet, kirjat, mainokset, julisteet, roll-upit, web-bannerit, postikortit, mainostuotteet... Lista on loputon sillä kaikki mikä tulee muiden nähtäville kannattaa suunnitella huolella.

Varsinaisen suunnittelun lisäksi tarvitaan paljon teknistä osaamista, jotta tuotantoprosessi on mahdollisimman jouheva ja lopputulos halutunlainen.

Kuvituskuvat

Hyvä kuva todellakin auttaa. Se kiinnittää huomion ja houkuttelee tutustumaan myös muuhun sisältöön. Tietynlainen luova hulluus on eduksi kun halutaan todella yksilöllinen idea.

Voit tutustua tekemiini jo valmiisiin kuvituskuviin Kuvapankit-sivulla. Olen myös Kuvittajat ry:n jäsen ja portfolioni on esillä heidän sivuillaan.

WWW-sivut

Internet-sivujen suunnittelussa kannattaa ottaa ammattilainen avuksi. Nykysivustojen on toimittava pöytäkoneen näytön lisäksi tableteilla ja mobiililaitteilla. Pelkkä toimivuus ei kuitenkaan riitä, sivuston on myös oltava visuaalisesti houkutteleva.

Itse en koodiin koske, mutta minun kauttani löytyvät luotettavat yhteistyökumppanit myös tekniseen toteutukseen.

Kuvankäsittely

Kuvien ottaminen on nykyään arkipäivää, mutta hyvin harvoin suoraan kamerasta tuleva kuva on sellaisenaan "valmis". Kaikki julkaistavaksi tarkoitetut kuvat käsitellään jossain määrin.

Yksinkertaisimmillaan voi olla kyse kuvan valaistuksen korjaamisesta ja terävöityksestä. Sitten kun mennään kuvamanipulaation puolelle, vain on taivas rajana.

Powered by Aava 3